Vers afgebakken brood met aioli, tapenade, olijfolie en zeezout
Vers afgebakken brood met Parmaham, Pecorino, zongedroogde tomaatjes, gemarineerde olijven, olijfolie en zeezout
Bavarois van jonge doperwten met Hollandse blauwschimmelkaas, salsa van peulvruchten en French dressing
Van rundermuis met rucola en een crème van truffel
Van Hollands weiderund met Kesbeke piccalilly crème, krokant scharrelei, sjalot, Savora mosterd en kappertjes
Gemarineerd in Gin-Tonic met venkel salade en yuzu schuim
Schuimige kreeftensoep geserveerd met rivierkreeftjes, gedroogde dragon en crouton van foccacia brood
Gegrilde Hollandse bavette met mousseline van gepofte pastinaak geserveerd met truffelsaus en Black Bussummer kaas
Boederij hoender gegaard in pancetta met een stamppotje van rucola en grove mosterd en een jus op basis van vadouvan
Met tempura van inktvis geserveerd met citroenboter
Met gestoofde venkel en bearnaise saus
Gebraden runderhaas met gamba en gepofte trostomaat geserveerd met schaaldierenjus
Truffelrisotto met springrolls van geitenkaas, shimeji paddenstoel en geroosterde asperge
Op basis van tonkabonen geserveerd met boeren vanille ijs en frangipane koek
Met boeren room ijs met saus van kardemom en sereh
Met kaneel-roomijs
Diverse Europese kazen geserveerd met notenbrood en stroop van rode port
Van vanille met crème van chocolade en crumble van amandel
Heb je bepaalde dieetwensen of allergieën? Onze keuken is hier graag van op de hoogte om je een zorgeloze dag te bezorgen.